Fotografi,  Trädgården

Vinterträdgård och lökjobb

Vårfrusen trädgård med vintriga färger.

Egentligen är det inte så kallt utan vi ligger väl där runt nollan? I hemlighet önskar jag mig snö och det rejält och lite kyla. Jag känner mig snuvad på vintern.

Det passade bra att ta fram kameran idag och ta några bilder. Jag är lite ledsen, många trevliga människor ska sluta på mitt jobb och jag tycker det är sorgligt. Vi har det ju så bra? Varför ska ni gå vidare? 🙂 Jag vet ju såklart att livet är så men jag blir ju kvar….utan er..

Jag skulle ju kunna säga lite högtravande att det som är fruset ska åter blomma. Såklart. Jag vet. Men ändå…varför dessa förändringar?

Ja, ni hör. 🙂 En lite självömkande måndag som jag bestämmer tar slut här och nu. Nu blir det en kopp lyxkaffe och gnället är avslutat. Och jag är så glad att kunna fånga några bilder bara så där i förbifarten på en ledig förmiddag. Det ser ut som jag är inne i en blå period?

Ha en underbar dag!

Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *