Menu
Fotografi / Hem & Trädgård / Trädgården

Kanske bara något som är mitt?

WordPress har blivit så förändrat? Jag börjar bli en internetstofil tänker jag som bara kan använda classic editor och htmlläget. Nu är allting så tydligt, drägg änd dröpp och så simsalabim är allt klart och tjusigt. Halleda.

Men bilder kan jag iallafall lägga in och så här ser hortensian ut just i dag. Jag gillar faktiskt hösten även om det nu snart går över till vinter. I värsta fall blir Skåne ett svart, blött vintermörker men i bästa fall hög luft och blå himmel och vackra dagar. Jag hoppas.

Jag fundera på att fimpa facebook och instagram och istället röra mig lite härinne. Varför inte?

3 Comments

 • Asta
  7 november, 2021 at 21:32

  Vi har också en sådan hortensia i trädgården. Och jag håller med dig, de är väldigt vackra om hösten.

  Reply
  • lindastrahle
   7 november, 2021 at 22:48

   Ja, visst är de. Jag brukar låta den stå tills allt ramlat av. Klippa kan jag göra på våren.

   Reply
 • köksblandare rostfritt stål
  19 november, 2021 at 14:39

  Hej kan bara instämma genom att kolla på bilderna :):)

  Reply

Leave a Reply