Trädgården

Snö

Yay så kom snön. Jag vet inte om det är yay helt och hållet men det är fint och alldeles vitt.

Selma är modig och satsar på en snörusning. Hon vill gärna gå ut men så blir hon fort frusen och springer in.

Ljuset kom äntligen och jag fick ett ryck och sprang ut jag med med kameran. Vad härligt med det vita.

Mycket blöt och tung snö föll hela natten och nu fryser det på och blir halt.

Så vackert.

Annars händer det inte så mycket just nu mer än jobb och jag är inne i en period där det känns jättekul. Det är lätt att kliva upp på morgonen men så lägger jag mig tidigt på kvällen, det gör nog sitt till. Jag bäddar ner mig i sängen med min ipad och ser något avsnitt. Kryper till kojs och myser. Och nu med ett mjuk snötäcke utomhus som gör ljuden lite dämpade.

Ha en fin kväll och ta det försiktigt om du också har snö. ♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *