Menu
Lingon om.....

En någotsånär teknisk kväll

Alltså ibland känner jag mig inte alls som ett tekniskt snille. Tvärtom. Men det retar mig för jag borde väl ändå klara av det där? Installera nytt bredband, (fiber) och lyckas starta en teve. Men nehej… 🙂

Jag får väl återgå till att läsa väldigt analoga böcker och virka snurrmönster på raggsockarna i stället för att se på teve. Det där med digitalt är nog inte min grej. Just i kväll. I morgon går det nog bättre.

Doris hälsar att det är dags för spa och pälsputs. Bäst jag hoppar in i duschen. Må väl.

3 Comments

 • Flipfloppan
  24 november, 2015 at 12:20

  Ja, i det läget (har också varit där ett par gånger) är det bättre att fortsätta en annan dag… Har du snö fortfarande, som du ju säkert sett, är det barmark i Metropolen nu. Lite dystert, men betydligt lättare att gå. Kramen

  Reply
  • Lingon
   24 november, 2015 at 13:41

   Vi har fortfarande snö. 🙂 Och det är dessvärre svårt att ta sig fram med isfläckar på asfalten. Fast i kväll hoppas jag det är lite bättre.
   Kram!

   Reply
 • ✫Fru Eriksson
  28 november, 2015 at 12:53

  Hihi…Sötiskissen ♡
  /Nospuss!

  Reply

Leave a Reply