Inredning,  På bordet

Fonter, fredag & körsbärsblom

DSC_1900_1_1 (kopia)

Hej Fredag!

Jag har fastnat i fonternas värld. I färgen och fonternas värld och funderar bäst på broschyrer, layout och jisses vad mycket snyggt det finns att leka med? Och vad mycket kul att lära sig? Så jag pillar med Illustratorprogrammet och Indesign och svär och skrattar över mina misstag och så går timmarna för fort och plötsligt är det mitt i natten. En sorts vårklåda tror jag och ett alldeles perfekt sätt att sjunka in i något annat än mitt eget liv. Både bra och dåligt alltså. 🙂 En kreativ verklighetsflykt som bara är skitkul. Aj lajk.

Körsbärskvistarna har äntligen slagit ut och det är hur fint som helst men ute så singlar snöflingor ner och jag kan höra hur de nästan prasslar genom mitt öppna fönster. Stora flingor möter trädgårdens torra fnöske.

Ha en fin fredag och fastna inte i fontdjungeln. ♥

2 Comments

 • msemschen

  Illustrator är kul att jobba i! Ja jag svor en hel del också när jag satt sist med det och fick lite extra lektion av syrran men kul är det och en reklambild blev det som snart kommer synas i lokalpressen. 😀 Riktigt roligt.
  Indesign har jag jobbat lite lite med men vill gärna kunna mer.
  Jag önskar att jag kunde sitta hela dagarna med att göra sånt för det är ju så kul.
  Kram

  • Lingon

   Kul! Visst är det skoj och fasligt tidsödande? Jag har egentligen inte den tiden men fastnar så lätt. Då ska jag kika i lokaltidningen, men det blir lite svårt att gissa vad. Du får hinta lite när den kommer. 🙂
   kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *