Tunga grejor

Ordning och reda

Yttre ordning och inre oordning? Ja, oftast har jag tvärt om. Rörigt runt omkring mig men ett inre lugn och en plan. Fast inte just nu. Jag är inne i en grubblarperiod och städar mig till lycka, yttre lycka medan min insida rasar åt olika håll.

Inget allvarligt men jag funderar…..på många saker. Inte på kärleken det kan jag ju direkt säga, den är bra den men jag stannar upp och känner efter lite då och då hur jag har det. När känslorna ligger på ytan och jag blir sådär oförklarligt trött och seg, då är det dags att tänka och känna efter. Ja, jag har jobbat alldeles för mycket sen nyår. Ja, det är bara två veckor kvar till semester. 🙂 Hurra!

Mycket av det som hände för över ett år sedan, när jag och en släkting arvstvistade och blev osams. Det gör fortfarande så väldigt ont. Familjen. Hur har vi det med varann? Kommer det att bli bra någon gång? Vill jag det? Spelar det någon roll? Ska jag byta namn kanske?

För vissa är det kanske helt obegripligt. Andra vet precis att släkten kan vara värst när det gäller. Lika som den kan vara bäst.

Jag bidar min tid och inser att det fortfarande gör ont men jag kan inte göra så mycket åt situationen. Två måste vilja i så fall.

ö

Annars bortsett från grubbleriet och lite djupdykningar så mår jag finfint men hinner inte blogga så mycket. Fast i morgon ses vi igen, om ni vill. ♥ Trevlig kväll!

6 Comments

 • Lotta

  Tror det är nyttigt att grubbla. Ibland i alla fall. 😉
  Många gånger låter vi kanske livet springa ifrån oss. Dagarna bara går och saker / känslor stuvas undan.

  Det är jobbigt med osämja eller ovänskap inom släkt/familj. 🙁 Men som du säger behöver man vara två. Minst.
  När ingen tar emot den utsträckta handen måste man acceptera deras val.
  Bara för att jag vill så kanske inte de vill.
  Jag försöker tänka på att det inte är de som enbart delar mina gener som är min sanna familj. Istället är min familj de som får mig att må bra och vara lycklig.
  Men det är lätt att tänka. :-/

  Kram på dig. <3

  • Lingon

   Tack så jättemycket Lotta! <3 Du satte huvudet direkt på spiken även om det uttrycket är lite konstigt? Det är precis så. Mina släktingar är de människor som får mig att må bra och känna mig uppskattad för den jag är. Jag ska försöka tänka så för att komma in i någon sorts coping.
   Kramar och ha en fin fredag!

 • Helen

  Städa sig till lycka – vilket härligt uttryck!
  Ja det där med släkt är inte alltid lätt.
  Men vi kan ju bara ta ansvar för sig själv och de egna tankarna. Så jag instämmer med inlägget ovan.

  • Lingon

   Japp yttre ordning kanske ger inre ibland? Jag tycker det funkar på mig lite grann och så blir det rent hemma. 🙂 Hihi.
   Ha en fin helg Helen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *