Inredning

Lite vitt och en ny lampa

watt&weke

Hej där!

Det händer inte så mycket just nu mer än jobb och vila på soffan. Jag är lite februaritrött? En ny supersnygg lampa har hittat hit iallafall, en med tvinnad textilsladd och kopparfärg. Enda problemet är väl att jag vill ha en till. 🙂 Watt & Weke och Korgcenter.

Belysning och ljus känns som ett måste just nu för att hålla igång. Kanske därför jag fick för mig att göra bilderna mjölkvita ikväll? Tvinnade sladdar får mig att tänka på elektrikern som kom till mormors hus för att koppla in elen igen. Han grät nästan av lycka över alla de gamla tvinnade sladdarna och keramikkopplingarna som han inte hade sett på många många år. Vi tyckte mest det var fantastiskt att kunna tända lite lampor och få ljus, och ja vi använde nya sladdar såklart. Det hade inte funkat ändå annars..

Och lökarna blommar vidare. Nu måste jag ringa en kompis så so long och god kväll!♥

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *