Menu
Utflyktstips

Jag har varit där

Äntligen en dag vid havet. Eller ett par timmar i allafall. Jag har längtat så och har inte haft vidare flyt med att komma till havet sista åren. Det har varit bruten arm och mycket hemmafixande som tagit sommar och soltider från mig. Men nu är det dags för revansch och jag hoppas på minst en dag till denna veckan.

Solandet bryr jag mig inte så mycket om men att koppla av under ett parasoll och bara dåsa bort en liten stund – toppen. ♥ Och så är jag en fisk i vattnet som älskar vågor.

havet

Det här är vid Stenshuvuds Nationalpark, ett av mina favoritställen.

Kanske blir det en tur dit i morgon igen? Eller någon annanstans för det ska bli varmt.

Ljuvligt. ♥

9 Comments

 • Titti
  6 augusti, 2015 at 19:27

  Ser helt underbart ut.
  Äntligen lite värme.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2015 at 21:13

   Eller hur? Nu är den här och bara att njuta. 🙂
   kram

   Reply
 • Ninnie
  6 augusti, 2015 at 19:45

  Ååååå…vad det ser så härligt ut!
  Jag blir så glad att få se bilder därifrån, det var ju så många år sen jag var där. Men å, där är ju helt fantastiskt fint! När våra barn var små brukade vi åka till Österlen på sommaren, och bada vid Knäbäckshusen. Så fint!
  Hoppas vi får behålla sommaren ett tag till, det är ju så skönt med lite värme!

  Reply
  • Lingon
   6 augusti, 2015 at 21:13

   Ja, det var helt ljuvligt. Knäbäckshusen står också på min lista att.åka.till. 🙂
   Må så gott

   Reply
 • Flipfloppan
  8 augusti, 2015 at 01:10

  Havet är alltid bäst oavsett tid på dagen och årstid. Underbara bilder, Kramen

  Reply
  • Lingon
   8 augusti, 2015 at 08:40

   Ja det är ju det. Man skulle bo vid havet. 🙂
   Kramen

   Reply
 • Fröken Abbe
  9 augusti, 2015 at 09:56

  Åh, när jag såg andra bilden visste jag var du var!
  Tyvärr har det bara blivit en tur dit i år. Men då gick vi upp runt huvudena för att sen luncha på stranden och ligga där ich koppla av och läsa i någon timme innan regnet kom. Stenshuvud är något jag saknar!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 augusti, 2015 at 21:50

   Helt underbart ställe. 🙂 Vi hade också otur med vädret, solen gick i moln men en liten stund var det helt perfekt.
   Ha en fortsatt fin sommar,
   kramar

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  17 augusti, 2015 at 15:25

  Woooo…fantastiskt ljuvligt,underbart & vackert ♡ …
  Hör riktigt vågornas brus/Kram fina du!

  Reply

Leave a Reply