Utflyktstips

Jag har varit där

Äntligen en dag vid havet. Eller ett par timmar i allafall. Jag har längtat så och har inte haft vidare flyt med att komma till havet sista åren. Det har varit bruten arm och mycket hemmafixande som tagit sommar och soltider från mig. Men nu är det dags för revansch och jag hoppas på minst en dag till denna veckan.

Solandet bryr jag mig inte så mycket om men att koppla av under ett parasoll och bara dåsa bort en liten stund – toppen. ♥ Och så är jag en fisk i vattnet som älskar vågor.

havet

Det här är vid Stenshuvuds Nationalpark, ett av mina favoritställen.

Kanske blir det en tur dit i morgon igen? Eller någon annanstans för det ska bli varmt.

Ljuvligt. ♥

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *