Menu
Höör / Natur

Balans och skogsmullehybris

gronskog_4

 

Här är några bilder från skogen tagna för någon dag sedan.

Kamerastativet glömdes hemma och jag blev myggbiten men trots det så blev det en skön stund för avkoppling och jag älskar det där ljuset som silar sig ner genom träden. Vem gör inte det? Gult, grönt och ett mjukt dunkel samtidigt som det är ljust och skarpt. Kontraster som samsas och tillåter en lagom tjock kvinna trampa omkring och bryta av en kvist med en knall.

Jag har ett stort behov av att komma ut just nu. Ut i luften. Ut i naturen. Se havet. Andas. Kanske har jag inte fått tillräckligt med sommar under semestern. Eller så bunkrar jag bara inför höstens och vinterns stora instängdhet.

Plötsligt lovar jag mig själv att jag ska utnyttja naturen även på vinterns snåla korta dagar. Jag ska bli en termos och skogsmulletant med liggunderlag bak i bilen, lättillgängligt och bara stanna till och andas på platser som är vackra. Jag ska bli en friskis som är ute och fångar dagen och ljuset. Jag ska kliva över stock och sten med muskulösa ben. 🙂 Fniss.

Naturen, I´m back!

Och till dig som kikar in här…ha en alldeles finfin dag. ♥

8 Comments

 • Anna S crona
  13 augusti, 2015 at 10:42

  Det ska jag också bli. Vet du vi får upptäcka fulltofta ihop!

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2015 at 11:31

   Toppen! 🙂

   Reply
 • Asta
  13 augusti, 2015 at 19:31

  Kan rekommendera att köpa en bra pannlampa. De är så bra att det blir riktigt mysigt att gå i skogen även om det är mörkt.

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2015 at 19:53

   Bra idé! Jag är lite mörkrädd faktiskt även om skogen är trygg i sig. Över stock och sten. 🙂

   Reply
 • Flipfloppan
  15 augusti, 2015 at 15:54

  Ja, man ska ta tillvara utomhusvarandet så länge det går! Kram och fin lördag 🙂

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2015 at 10:47

   Kram och tänker på dig denna veckan, extra. <3

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  17 augusti, 2015 at 15:27

  Ljuvliga Foton & visst tycker jag du ska njuta naturens ”under” även Vintertid eller …
  Du alla vackra årstiderna ♡ det gör jag 🙂

  /Kram fina!

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2015 at 10:48

   Det ska jag göra, bara njuta och du med.
   kramen <3

   Reply

Leave a Reply