Lingon om.....

Någonstans på Hornsgatan

God Förmiddag från Stockholm.

Här är det mulet och regnigt men skönt inomhus och jag passar på att fota Oskar på morgonen. Han verkar gilla mig mer och mer för varje gång jag kommer hit och nu får jag till och med kela ordentligt.

Nu är det hög till att kliva ur pyjamasen och göra stan. 🙂 Jag vill åka till antikmässan och tror inte att Anne är svårövertalad. Eller fjärilshuset? Eller fotografiska museet? Lite luft ska vi ha och en lång promenad, så är planen.

Det går liksom inte att resa ända hit bara för att gå på ett möte utan jag vill gärna boka in något annat som fyller på inspirationsförråden i hjärnan. Träffa en vän, check. Få lite miljöombyte, check. Inmundiga lite kultur…snart check.

 Men visst längtar jag hem. 🙂 Till honom.

ha en fin dag därute!

4 Comments

  • Natascha

    Tar igen lite läsning här och blir så glad när jag läser att du har träffat någon som du kan kyssa i nacken. Jätteglad för din skull! Finns nog inget bättre än att snusa en älskad i nacken 🙂 Hoppas du har det riktigt trevligt i Stockholm. Och Oskar….en mycket elegant herre. Kram

  • Maria

    Åhhhhh ge massor med kramar till Rosen och Oskar från mig och jag hoppas såklart att ni har varit på Fjärilshuset idag OCH självklart förstår jag att du längtar hem för att pussa gosiga nacken *ler och är glad för din skull*
    Änglakramar Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *