Lingon om.....

Tredje och sista testen för ikväll

Så, nu får det vara bra med snickeriet i bloggen och jag gör min sista testpost för ikväll. Förlåt spammandet, men ibland måste jag posta inlägg på riktigt för att se om ändringarna fungerar.

Jag ska nog helt enkelt ge mig själv datorförbud och ägna mig åt något annat ett par dagar. Fast jag tycker ju det är kul….

IMG_3677

Dagen har varit skön och min första semesterdag på en vecka som innehåller vila, träning och bara en massa egotid. Jag ska göra en rejäl vårrensning i hemmet, garderoben och så händer det roligheter i form av fotojobb i hela två dagar. Jag är lite nervös men det ska nog gå bra. Bara jag får ordning på ljuset. 🙂

Det är i slutet av veckan så tills dess röjer jag vidare i bokhyllor och skåp och funderar på hur många grejor jag har egentligen. En massa spännande böcker som jag glömt bort, och ännu fler sällskapsspel som står och trängs tillsammans med faktaböcker hur man bygger staket och snickrar rum. Röran är salig och inte minst hittade jag mina målarfärger.

Må väl och vi hörs i morgon. Förhoppningsvis har jag tagit mig utanför dörren då. På en längre runda…♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *