Lingon om.....

Ledig och lördag

Hurra jag är ledig!

Ja, så ropar rösten inom mig och jag har varit uppe som 06 i morse. Pigg och onödigt pigg när man kan sova längre men det är liksom inte kul när det inte behövs. Jag gick upp och tog mina rosa gåstavar och mötte den kyliga luften och funderade på om det verkligen skulle vara så kallt idag.

Nu ett par timmar senare så har den där gula solen kommit fram och jag hoppas på en kaffekopp utomhus. Ledig? Vad ska jag göra?

dolis

Det är absolut inga problem att sysselsätta mig så jag börjar direkt med ett par olika saker. Som att läsa posten, borsta en luden katt, ta några bilder, prata med en granne och sen ger jag mig på de lite tyngre grejorna….

DSC_8516

….som att tömma det stora träskåpet på julen som tillfälligt barrikaderat sig där inne. En del hade inte ens vett att stanna inne i skåpet utan det har faktiskt varit lite jul kvar ända in i mitten av mars. Spela roll… 🙂

Ledig. Hurra. Nu tror jag det är lunchdags? Kram till dig som läser. ♥

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *