Trädgården

En fin makrodag på många sätt

Idag har jag blivit uppvaktad med blommor och kort i posten. Det kan hända att jag fyller år…. 🙂 Alltså en bra dag även om jag har pendlat mellan lycklig till väldigt nostalgisk mellan varven. Men jag är mest glad och fyller tydligen 41? Tack alla ni rara för sms och mail och blommor. ♥ Jag blir ju alldeles mjuk och glad av all uppvaktning. Till mig liksom..?

svampen

Det blir lite mera fira till helgen med middag och mums men tills dess tar jag det ganska lugnt och testar vidare med mina makrolinser. Inte helt lätt och i kamerans fönster ser alla bilder riktigt dåliga ut…..

….men i datorn ser jag att jag kommit ruskigt nära tant Krokus. Kul och en ny värld att utforska i sommar med blommor och insekter med frömjöl på gumpen.

DSC_8507_1

Och så får jag väl avsluta med en fulselfie. Klipptid är bokad till nästa vecka och då blir det rejält. I vinter har jag testat Moroccanoil både schampo och håroljan och det har funkat så bra att jag glömt och gå till frissan. Jag är den typiskt lättsmickrade kunden som får med mig hem ett par provflaskor och sen är jag fast. Eller iallfall lättövertalad och håret jublar och har blivit längre utan att slitas som det brukar.

Trevlig kväll önskar jag  dig som läser och hoppas vädret är lika bra som här. Solen fullständigt gassar. ♥

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *