i Köket,  Träffar med fina tjejer

Filmkväll

Ibland är det ju bara hur bra som helst. Man kommer hem från jobbet och går in till grannen för att titta på film.

Och dessutom blir jag utfordrad med köttfärslimpa. 🙂

Målet är att kika igenom alla Star Warsfilmerna innan nypremiären den 16:e december. Det hinner vi nog inte men kommer att göra ett bra försök. För grannen var det premiär för Star Wars och så himla mysigt med filmkväll.

Det finns ju ett behov av att tränga undan omvärlden just nu. Alla dessa frågor och politik hit och dit och ta ställning. Det gör jag på dagtid men en stund på kvällen vill jag gärna bara koppla av. Tack för det fina neighbor.

Och Star Wars var precis som vanligt…..

….mina favoriter är C3Po och R2D2.

Kramar L

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *