På bordet

Nyårsaftonmat och firande

Så var det lite bilder från Nyårsafton och så här i efterskott vet jag inte vad jag ska skriva riktigt. Det fattas människor på bilderna och tydligen var jag lite för blyg för att fotodåra som vanligt. 🙂 Visst det händer det med. Många nya bekantskaper till bords, faktiskt i stort sett alla så det är nog inte så konstigt att jag blygade till mig.

ny

God Mat! Hummersoppa till förrätt och jag hade kunnat sitta och bara doppa bröd i den där gräddiga soppan. Mums. Till huvudrätt lite blandat som ekologiskt lamm, rökt and och jordärtskockor. Goda sallader och tillbehör.

Mellan mat och prat och dans så gjorde vi något jag inte har gjort på evigheter…..

…..vi lyssnade på gamla stenkakor! Och fick veva upp skivspelaren mellan varven.

Tolvslaget skålades in utomhus vid en eld på en kulle istället för fyrverkerier och efter lite mera prat och mysande så åkte vi hemåt i nyårsnatten.

Tjahapp det var nyår det och nu är det 2015? Jag är så inspirerad av att gå vidare, att sätta fart på alla planer och mål jag har i huvudet för 2015. Troligtvis får de vänta tills på måndag men det kliar i fingrarna och är det inte snart vår? Vad jag mer har gjort i dag? Jo, tittat här…..

Ha en skön kväll ♥

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *