Julen

Nyårsafton

God fortsättning och hej 2015!

Dagarna har gått fort sedan nyårsafton och jag har behövt vila ut och så är det jobb. Men här kommer några bilder från kvällen.

n2

 

Först var vi en bit ute på landet och hälsade på vänner och hundar och katter. Musik, prat och husesyn och jag fick en sån längtan att flytta ut till tystnaden och lugnet. Det behövs inte så många minuter inifrån Höör för att komma ut i det lugna.

ny

 

Mattias fick äntligen prova spela ståbas och efter att ha övat på elbasen så var det inte så svårt ändå även om den är stor. Och så blev jag lite kär i en katt som heter Ture och har tummar. En sorts genetisk effekt, jag säger hellre effekt än defekt, som gör att det ser ut som han kan spela pingis med tassarna.

Själv hamnade jag vid pianot och det var hur trevligt som helst. Senare drog vi vidare till ett annat ställe och åt nyårsmiddag men det tar vi i nästa inlägg.

Idag har jag shoppat! Så himla kul och så har ett fantastiskt stort kamerarelaterat paket landat här idag. Julafton nr 2 minst sagt. Jag måste nog vara upp hela natten. Igen.

Trevlig kväll och God Fortsättning!

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *