Lingon om.....

En snabb tillbakablick 2014

Godkväll!

Jag ger mig snabbt in en kort tillbakablick på 2014. Ett år som jag tycker har gått väldigt snabbt men som när jag kikar ändå har innehållet väldigt mycket. Mycket omvälvande saker. 🙂

Som att träffa en underbar man, Mattias, och sen fylla 40. Bråka med ett par gamla järnsängar som till sist blev bekväma. Skaffa en katt som tyvärr inte klarade det. Rädda en annan och till sist ha två här hemma. Det odlades i lådor och jag lade ner mycket möda på frön och grödor till att tappa greppet under sommarveckorna. Vi hade gemensam semester, renoverade hus och badade och det kom in en valp i familjen. Bästa sommarfesten hos Flippis och så handlade jag rosor med Lillemor.

 

[pp_gallery gallery_id=”22134″]

Jag hjälpte till på en kurs i Stockholm och träffade kompis Anne alldeles för lite. Som jag saknar dig. Vardagsrummet möblerades om och jag lärde känna glasblåsarfamiljen i byn och åkte på en gigantisk släktträff samt besökte Christiania. Det blev lite festival också och ett par grill och sommarfester hos Mattis.

Schysst mix liksom. Senare på hösten kom jag i kontakt med föreningen Höörs hemlösa katter och hjälpte till som fotograf och satte ihop en almanacka till 2015 som blev en total succé! Nu kan katthemmet troligtvis byggas klart och jag är så stolt att ha en liten del i det arbetet.

Året 2014 var när jag började sminka mig lite mer igen från att ha varit au naturel i flera år. Kanske inspirerad av Hilde? 🙂

Bloggåret 2014 var en ganska seg historia för mig bitvis för jag hade ett större behov än någonsin att vara privat och inte dela med mig mycket av mina känslor och funderingar. I ett nytt förhållande, i en fortsatt egen liten familjekris som inte är helt löst. Desto mera foto och trädgårdsbilder och framför allt de fyrbenta tog mera plats.

Jag saknar mitt gamla bloggnätverk också såklart. Ni är bäst! En efter en har det mattats av och visst det är naturligt så. Men oj så roligt vi har haft och all den kommunikation och glädje vi delat om både Odd Mollysar och allt annat.

nytt

Jag kommer att finnas kvar här med foto och min vardag, om ni vill hänga på lite till. Trevlig kväll!

 

13 Comments

 • Titti

  Tänk så fort ett år går…….många fina bilder har du bjudit på under året.
  Ja visst saknas en del bloggare…skaran har blivit mindre.
  Hoppas du/ni får ett bra Nyår.
  Vi äter middag hemma i huset.
  Sedan ner på stranden inför tolvslaget.
  Kanske stannar Orientexpressen här iår också….vi får fara till järnvägsstationen o kika.
  Kram Titti

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Tack för du delar med dig lite av din vardag. Året som gått har gått rasande fort.
  Ni är så söta du och mannen.
  Önskar dig ett riktigt bra 2015!
  Många kramar

 • Flipfloppan

  Härliga bilder. Hoppas ni får en fin kväll nu och hittar till skogen, eller kanske viktigare sen- ut ur den! 😉 Kramen

 • Maria

  Åhhh vilka härliga bilder *ler*, blir alldeles varm i magen <3
  Fortsätter att följa dig, mannen och katterna, saknar dig i massor hoppas att det kanske blir att vi träffas igen snart 😉
  Hoppas och tror att både du och jag får ett bra år <3
  Änglakramar Maria

 • Lina

  Vilken fin sammanfattning av året och alltid härliga bilder. Jag saknar oxå våra träffar, får se om det någonsin blir igen. Vad glad jag är för att du träffat en så fin man att dela vardagen med, det värmer både mörka och ljusa dagar. Kram till dig

 • Karen

  Happy New Year my Dear Friend!

  I thoroughly enjoy seeing your year captured in pictures. 2014 looked wonderful but I suspect that 2015 will shower you with even more joy. You deserve nothing but happiness.

  Sending you wishes for a happy and healthy new year full of love and laughter.
  Karen XOXO

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *