Lingon om.....

Att inte hinna med

Jag kikar in och säger hej!

Just nu hinner jag inte med att blogga eller vara närvarande på nätet. I´ll be back soon. Jag är vårtrött, kär och galen och lite så och har fullt sjå att orka med jobbet. Men här är några bilder på en som kan ta det lugnt. Maurice.

Han är ju så underbart söt att jag smäller av lite varje gång han somnar och snarkar sött.

Men just nu tar han det inte så lugnt heller för hela kvarteret luktar honkatt så det är utomhus som gäller. Korta stunder inne för mat och sömnkollapser och han äter så fort att han får hicka, lillkillen. 🙂 Inte lätt att vara katt.

Och jag? Jodå..39årskrisen är ganska lugn, jag har köpt peeling med hjälp av Hilde :), spillt kaffe på mig två gånger under dagen, vardagen dominerar med tvättberg och kartonger, jag är lite mindre fluffig än vanligt och har börjat spela ganska mycket piano hemma. Det är ju jättekul? Tänk att jag glömmer det mellan varven. Odd Mollys sista vårsläpp häromdagen tycker jag ser mer skojsigt ut än de tidigare, äntligen lite klänningar. Mums. Klänningar! Mera klänningar!

Ja, det var väl en ungefärlig statusrapport det. 🙂 Jobba, äta, sova och längta till helgen.♥

Må så gott därute och massa kramar och hälsningar, L

32 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *