Lingon om.....

Bara lite jag

Hej!

Jag måste ju in här och säga hej och uppdatera läget? Så här såg jag ut för någon vecka sen när det var trädgårdsfest och skojigheter hemma hos pojkvännen.

En brun klänning alltså? Väldigt otippad färg men numera favorit och även den från King Louie. Inte så brun som på bilden tycker jag utan mer grå/lila/diffus. Funkar jättebra med alla powderfärgade mollysar så jag har kombinationer att välja emellan. Koftan är den första Odd Molly Canna Cardigan just i powder. Halsbandet från loppis och rosen i håret från Glitter.

Smile.

Det har faktist varit en lång klänningsperiod hela augusti och nu har jag börjat försiktigt med jeans. Jag är nog både jeans och klänningsmänniska? Om jag minns tillbaka i tiden, sådär 15 år så hade jag jeans 362 dagar om året. Det var min uniform och det mest praktiska. Jag är så glad att det är mer klänning i dag och variation. Så mycket roligare.

Annars så jobbar jag förfärligt mycket och tycker att det där med heltidsjobb är lite överskattat. Samtidigt som jag tycker det är jättekul. Jag behöver nog ett liv till parallellt med mitt jobbliv. Eller jag önskar det ibland innan jag kommer på bättre tankar och inser att man kan inte göra allt på en gång. Vila i det.

Att det jag gör här och nu räcker gott och väl.

Faktiskt.

Vad händer mer? Jo världen är en konstig plats med krig och flyktingar, och jag undrar mest hela tiden hur människor kan vara så grymma? Vem tjänar på det?

Alla dessa gråtande hjärtan.

Vi hörs snart igen, nu måste jag ägna lite tid åt de fyrbenta vännerna här hemma. De blev visst lite högljudda? kramar L (som har skaffat ett dragspel)

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *