Menu
Lingon om.....

Bara lite jag

Hej!

Jag måste ju in här och säga hej och uppdatera läget? Så här såg jag ut för någon vecka sen när det var trädgårdsfest och skojigheter hemma hos pojkvännen.

En brun klänning alltså? Väldigt otippad färg men numera favorit och även den från King Louie. Inte så brun som på bilden tycker jag utan mer grå/lila/diffus. Funkar jättebra med alla powderfärgade mollysar så jag har kombinationer att välja emellan. Koftan är den första Odd Molly Canna Cardigan just i powder. Halsbandet från loppis och rosen i håret från Glitter.

Smile.

Det har faktist varit en lång klänningsperiod hela augusti och nu har jag börjat försiktigt med jeans. Jag är nog både jeans och klänningsmänniska? Om jag minns tillbaka i tiden, sådär 15 år så hade jag jeans 362 dagar om året. Det var min uniform och det mest praktiska. Jag är så glad att det är mer klänning i dag och variation. Så mycket roligare.

Annars så jobbar jag förfärligt mycket och tycker att det där med heltidsjobb är lite överskattat. Samtidigt som jag tycker det är jättekul. Jag behöver nog ett liv till parallellt med mitt jobbliv. Eller jag önskar det ibland innan jag kommer på bättre tankar och inser att man kan inte göra allt på en gång. Vila i det.

Att det jag gör här och nu räcker gott och väl.

Faktiskt.

Vad händer mer? Jo världen är en konstig plats med krig och flyktingar, och jag undrar mest hela tiden hur människor kan vara så grymma? Vem tjänar på det?

Alla dessa gråtande hjärtan.

Vi hörs snart igen, nu måste jag ägna lite tid åt de fyrbenta vännerna här hemma. De blev visst lite högljudda? kramar L (som har skaffat ett dragspel)

13 Comments

 • AnnaSC
  9 september, 2015 at 21:02

  varje gång jag ser dig och dina inlägg så blir jag glad. Du är en fin kvinna.
  kramar AnnaSC

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2015 at 21:26

   Tack snälla och vet du detsamma till dig. <3
   kramar!

   Reply
 • Helen
  9 september, 2015 at 21:17

  Verkligen bra uttryckt: Alla dess gråtande hjärtan.
  Nej vem tjänar på hat? Man får ju t om huvudvärk av att hata.

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2015 at 21:27

   Det är verkligen fruktansvärt, allt onödigt krig och våld. Och kanske bra vi får upp ögonen ordentligt, vi här i det trygga fina.
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Christina
  9 september, 2015 at 23:15

  Finaste❤️ härligt att se dig

  Ja just nu är världen inne i en alldeles förfärlig period

  Reply
  • Lingon
   10 september, 2015 at 15:19

   Detsamma, vi måste höras snart. 🙂
   kram!

   Reply
 • Anne
  10 september, 2015 at 13:39

  Säger som Christina; härligt att se dig <3
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 september, 2015 at 15:19

   <3 Kramis

   Reply
 • kerstin
  10 september, 2015 at 14:37

  Nu är det länge sedan jag var här…Ny pojkvän eller samma som förut…bara lite nyfiken=)

  Reply
  • Lingon
   10 september, 2015 at 15:19

   Samma goding. 🙂

   Reply
 • kerstin
  10 september, 2015 at 16:08

  Vad roligt att höra för visst var det en liten trasselknut på tråden ett tag..? Hur som..härligt med kärlek.=)

  Reply
 • Ninnie
  10 september, 2015 at 22:40

  Hejhej, ville bara säga att jag gillar din blogg, blir glad av att kika in här. Kram!

  Reply
  • Lingon
   11 september, 2015 at 08:18

   Hej tillbaka och tack!
   Ha en fin fredag och kram. 🙂

   Reply

Leave a Reply