Pyssel+Handiwork

Tevee Shoooooooooooop

Kommer ni i håg? Silverputs som bara fungerade som puts väck med smutsen. En liten platta som skulle läggas i diskhon och sen var det bara att doppa prylarna.

Och visst det funkar! Efter några försök med olika grejor blev det idag en plastbytta, aluminiumfolie och salt och varmt vatten. Bara att lägga i besticken och vänta en stund.

Shit pomfritt vad smidigt och ni ser ju. Från svart till fint silver på ca 30 sekunder. Det enda som gäller är att besticken måste ha kontakt med folien för att det ska fungera. Jag låter mina ligga några timmar för smutsen kan nog försvinna lite till..

Annars så har den här tisdagen avnjutits med semla tillsammans med kollega Hammond-Erik och vi hade lite roligt åt hans skägg som milt sagt krånglar till det lite.

Mums! Om ni vill hitta en god semla i Malmö så rekommenderar jag gärna café Mäster Hans som finns inne på centralen. Det brukar vara ett säkert kort.

Ikväll är livet bara lite vardagsglamoröst med tvättstuga, telefon med god vän och snart ska jag skicka söta sms till han som har en kyssvänlig nacke. 🙂 Life is good.

Trevlig kväll!♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *