Odd Molly,  Träffar med fina tjejer

En repris och vad jag saknar

DSC_0018

Här är några bilder som jag hittade i datorn precis. 🙂 Jag hade sparat dom för att göra några utskrifter och ikväll har jag inga bilder så dessa karameller får allt återanvändas.

Jag saknar Karen och det där fina gänget tjejer. Och jag saknar hela Mollybloggvärlden som har förändrats och gått vidare helt enkelt. Inget märkligt med det eller så men det är ju tråkigt att höra förändringar som inte direkt är bra, snarare motsatsen.

DSC_0027

Karen är bara helt underbar att umgås med och vilket väder vi hade i Köpenhamn för ett år sedan. I början av april måste jag säga ju, inte i mars. 🙂

DSC_0041

Som ett vykort och vi satt på uteservering och bara njöt.

DSC_0042

Med mig är det bara bra men jag hinner såklart inte med alls med livet, jobbet och bloggen. Helgen har naturligtvis gått åt till att mysa med pojkvän, åka på scifimässa, vara lite på landet och umgås med vänner.

Jag vill ju inte sluta blogga men jag är inte i fas eller vet hur jag ska fortsätta. Men det löser sig, för självklart fortsätter jag men hur mycket och i vilken form får vi se. Det är som det är och blir som det blir. (Allan Karlsson)

De vinster jag fått som bloggare är oräkneliga och då menar jag i form av nya bekantskaper, positiv feedback och kreativ lekstuga. En spelplan som är föränderlig och har alla möjligheter. Ett ställe att prata på, en vägg att visa upp mina foto och vad mina ögon ser och inte minst få vara lite egodiva ibland. 🙂 🙂

Men nu är tidsbristen verkligen en fiende som gör att det känns lite av eller på när det gäller bloggen.

DSC_0323

Karen utanför ”Skindbuksen.”

DSC_0400

Om jag minns rätt så drack vi en kaffe där i solen och sen efter att ha insett att det var första riktigt vackra soldagen slog vi till på varsitt glas rosé och firade att hon åkt hela vägen från Kanada till Köpenhamn. 🙂

DSC_0471

Och jag kan bara längta tillbaka och glädjas över att jag har dessa fina bilder att titta på.

 Kramar och trevlig kväll!♥

16 Comments

 • Flipfloppan

  Härliga bilder och visst, det har väl förändrats lite här och där, men alla människor, vänner och bloggar finns ju kvar, vilket ju är en stor vinst! Kramar och fin kväll. Verkar vara festligt på mässan också, såg det på TV och kollade lite efter dig, men icke….

 • Linda G

  Ja vilket väder det var då i april! Visst har saker och ting förändrats men konstigt vore det väl annars. Och man måste nog ha nåt mer som förenar än bara dom där kläderna:) Och lite skönt är det att dem
  den där köphetsen har lagt sig, var rätt sjukt ett tag! Kram

 • Helena

  Vilka underbara bilder! Jag läääängtar efter våren när jag ser dem 🙂
  Mycket har ändrats, men mycket finns kvar precis som Flipfloppan skriver. Och att din blogg kommer att leva vidare hoppas jag 🙂
  Kramar

 • Nära vill jag leva

  Härliga vårbilder och vilka härliga minnen vi har. Men visst förändras både vi och livet på lite olika sätt. Någonting förenar oss, det gör ju faktiskt det och det känns fint där inne i hjärtat.
  Kanske eller förhoppningsvis möts vi igen, alla vi eller några för babbel och ett glas vin i solens glans. Med eller utan Odd Molly på kroppen. Jag tycker faktiskt för övrigt om mina gamla paltor där i garderoben, många av dem gör mig på gott humör och jag tycker faktiskt om en del i de nya kollektionerna också.
  Sedan känns det ju som OM har tillägnat sig en unknare syn på kvinnor och ålder, vilket jag faktiskt inte har en aning om så är fallet eller inte.
  Kramar

  • Lingon

   Visst känns det bra där inne i hjärtat? Och jag längtar väl egentligen inte tillbaka i tiden heller, jag önskar bara att vi kunde ses lite oftare, kanske ordna någon träff eller nåt.
   kramar

 • Karen

  Ohhh… such wonderful memories!!! I have both happy and sad tears, reading this post. Happy for the most wonderful experience, traveling to Copenhagen and Stockholm, happy to meet and spend the most wonderful time with my long distance friend, Lingon and happy to meet so many wonderful women on my journey. I am sad because I miss all of the ladies that I met on my travels; sad that many are no longer in the blogosphere, sad that there are no future plans to meet again.

  I am not sad about Odd Molly. Odd Molly is very much alive and well!!! The collection is evolving, moving forward as we all continue to change and move forward. We cannot get stuck in the past. There is so much to love about Odd Molly 🙂

  I still find it amazing that this unique collection of clothing managed to bring so many women together. These bonds cannot be broken. There is more to our relationship than a clothing brand.

  Wishing for Spring-like weather from the deep freeze in Canada and wishing that we meet again soon.
  Kramar,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Me too is all I can say. Miss you and what a wonderful time we had in Copenhagen and Stockholm. 🙂
   Massa kramar!

 • Anne

  Mmmmm vilka bilder 🙂 Här är blygrått i dag så de behövdes liksom. Det blir nog bara köp i butiken för mig när Christin jobbar och mer nätshopping i den mån jag faktiskt shoppar. Är totalt klädtrött sedan en tid tillbaka.
  Tusen kramar

 • Hilde

  För mig som inte träffar någon från Mollywood så ofta tycker att vi fortfarande håller kontakten hyfsat bra även om intresset för kläderna inte är i fokus. Jag är faktisk berädd att hålla med Linda. Det är skönt att köphetsen är över, för när jag tänker tillbaka var det faktisk lite så för mig. Sen att jag tröttnade snabbt på alla plagg är en annan historia 😀

  Bilderna säger det mesta, och där tror jag på det Karen skriver; There is more to our relationship than a clothing brand.
  Kram på dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *