Menu
Bröllop / Höör

Vill ni se lite bröllop?

Det har gått precis en vecka sedan den här strålande dagen och jag tänkte visa upp brudparet i några bilder.

För visst är det härligt att se lycka på bild? ♥

Grattis kära vänner på er dag!

Lite brudhår med rhodedendron och klänningen är ju…..Odd Mollys ”What a Mesh dress”.

Vackra Helena.

Puss på dig min man.Som en tavla i det gröna och jag var med som gäst på bröllopet men det hindrar ju inte att kameran åker fram? 🙂 Så svårt att ta bilder i starkt solljus, eller snarare en utmaning och såklart ska hundarna vara med.

Nygifta.

Och jag fick tankat kärlek och värme i stor mängd till det bara svämmade över av mjukt i mitt hjärta. Fina goa vänner, en solig dag, ett bedårande vackert brudpar, grönt och spirande och fullt av framtid, nu kommer sommaren snart. Sommaren i våra liv. Ja, i mitt iallafall. 🙂

Kram till dig som läser och ha en fin dag. Med kärlek.

2 Comments

 • Sara HJ
  23 maj, 2015 at 20:03

  Vilka fina bilder, och vad ROLIGT att få se hur det såg ut när Espen och Helena gifte sig!

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2015 at 11:57

   Tack! Det var en magisk dag i det gröna.

   Reply

Leave a Reply