Bröllop,  Höör

Vill ni se lite bröllop?

Det har gått precis en vecka sedan den här strålande dagen och jag tänkte visa upp brudparet i några bilder.

För visst är det härligt att se lycka på bild? ♥

Grattis kära vänner på er dag!

Lite brudhår med rhodedendron och klänningen är ju…..Odd Mollys ”What a Mesh dress”.

Vackra Helena.

Puss på dig min man.Som en tavla i det gröna och jag var med som gäst på bröllopet men det hindrar ju inte att kameran åker fram? 🙂 Så svårt att ta bilder i starkt solljus, eller snarare en utmaning och såklart ska hundarna vara med.

Nygifta.

Och jag fick tankat kärlek och värme i stor mängd till det bara svämmade över av mjukt i mitt hjärta. Fina goa vänner, en solig dag, ett bedårande vackert brudpar, grönt och spirande och fullt av framtid, nu kommer sommaren snart. Sommaren i våra liv. Ja, i mitt iallafall. 🙂

Kram till dig som läser och ha en fin dag. Med kärlek.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *