Katter

När man borde leta upp en outfit…Herkules

Hej där och nu ska vi kattmysa ordentligt. Så där så det bara flödar över lite. 🙂 Jag borde egentligen leta fram något att ha på mig till kvällens fest som jag ser så mycket fram emot men varför det när man kan njuta av en vacker kompis sällskap?

Det här är Herkules som leker och busar och bara charmar mig. Han flyttade in i torsdagskväll och kommer från Medinas Dolls, inte så långt här hemifrån. Han behövde ett nytt lugnt hem och jag behöver en man i huset. 🙂

Efter några dagar börjar han hitta runt här hemma och få mer och mer plats av Selma och Doris även om han helst sover under soffan där det känns tryggt och fritt från galna kattanter. För dom är lite lagom roade och morrar på honom.

Men snart så är de nog lika charmade som jag.

För vem vill inte bo med den här killen?

Herkules.

Ja, så det kan gå? Jag som inte skulle ha någon katt alls har nu tre och det får räcka till antal. Och jag kommer aldrig mer vara utan katt. Eller hund. Eller någon lurvig. ♥ Ha en fin dag önskar jag dig som kikar in och så återkommer jag med en outfitsbild så småningom. Måste gräva fram en först…..

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *