Menu
På bordet

Onsdag – ryggdag

Så var det onsdag, lillelördag som den också kan kallas. Kanske en idé att bryta av veckan mitt i allt så den blir kortare?

Idag är jag hemma än så länge med ryggontet som har eskalerat sista veckorna. Tyvärr. 🙁 Så jag ska ägna någon timme åt träning och försöka mjuka till mig i kroppen och sen hoppas jag att det blir lite bättre. Eller vänder. Annars är det sjukskrivning nästa. Nej huuu det vill jag inte.

Det är inget allvarligt men jag har en snedbelastningsskada som måste hållas efter med träning. Ehrm.

Fina kvistarna med rosa har slagit ut och den finns alltså därute och lurar, våren.

Mot Sherwoodskooooogen!

Eller jag menar; mot Crosstraiiiiinern!

Och sen tänkte jag att det är snart dags att redovisa vilka gamla godingar som flyttat in i garderoben. Ha en fin fin dag!

8 Comments

 • Lotta
  5 mars, 2014 at 10:13

  Tack för pepp. Det behövdes.

  Har du testat vattengymnastik? Trodde inte det skulle ta så hårt. Så det ska väl till slut vara bra för kroppen.

  Jag som inte gillar vatten tycker det är kul.

  Trots allt negativt runt. För inte ger jag upp bara för att jag får migrän och mer värk. 😉

  Tillslut :
  Tack för att du skänker mina ögon njutning. Så vackra bilder. Blommor är så helande.

  Kram och tack för ditt stöd.

  Reply
  • Lingon
   5 mars, 2014 at 10:57

   Klart jag peppar. Jag tror på dig!
   Jag har testat varmvattengympa och det var jättebra för mig. Men nu är väl problemet att jag tar inte mig tid alls till att sköta mig. Förrän det gör för ont. Varför ska det vara så svårt att prioritera träning?
   Kramar och tack för dina fina ord om mina bilder

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  5 mars, 2014 at 10:19

  Ljuvligt våriga foto ….
  Hoppas ryggvärrken blor bättre/Kramas

  Reply
  • Lingon
   5 mars, 2014 at 10:58

   Tack fina du. Jag ska ge den en match°!
   kram

   Reply
 • Runa
  5 mars, 2014 at 21:05

  Vilka fina bilder, finns inget som slår de där första som slår ut på våren. Jag är precis tillbaka i Seattle efter 3 mån i Sverige (norra delen!!)..och är helt fascinerad över att våra syrenbuskar här har knoppar och man kan ana körsbärsträdens blommor…underbart!! Ha det bra (o ge ryggen lite tid…det betalar sig…fast det vet du ju :-))! Kram

  Reply
  • Lingon
   5 mars, 2014 at 21:31

   Snart kommer den där våren och hoppas du får en lång och vacker. Ryggen ja…mummel. Fniss.
   kramar!

   Reply
 • Linda G
  5 mars, 2014 at 21:13

  Ont i ryggen är skit:( Men ska du inte försöka få nån slags behandling? Innan du tränar? Inte för att jag är någon expert på ryggar men……Kram

  Reply
  • Lingon
   5 mars, 2014 at 21:33

   Jo, men den är inte så illa. Det är en gammal förslitningsskada som spökar lite så jag vet liksom att det inte är något farligt och rörelse minskar smärtan. Tack och lov. Tusen tack för din omtanke. 🙂
   kram!

   Reply

Leave a Reply