Höör,  Utflyktstips

Fälttävlan och lite prat

Här var det hästar från helgens besök på Eketorp Fälttävlan & Countryfair.  Det ligger precis vid Rolsberga på väg mot Malmö så inte så långt hemifrån.

Det var många år sedan jag var på fälttävlan så det var kul att gå ut på banan och leta upp de krångligaste hinderna och längta efter lite hästdoft. Tyvärr kom vi dit precis i en paus och fick gå runt och frysa en bra stund innan det kom igång men sen så…

….sen blev det full fart.

Och jag blev såklart hemskt sugen på att börja rida igen, på något vis.


Så fanns det lite stånd med blommor och hantverk och just här var det plantor av det ovanligare slaget och jag glömde köpa den där lila på bordet som är en krypflox som blommar tidigare än vanlig flox och är lägre i växtsättet.
Nu längtar jag som alla andra efter värmen för det där med att frysa i maj går jag inte med på. 🙂 Jag har fortfarande inte hittat min bloggröst, orden finns inte för mig och jag funderar hit och dit om mitt liv och vem jag är egentligen? Det blir ju så efter en kris, allt omvärderas och bearbetas. Lite spännande faktiskt för jag utvecklas som person och går vidare. På något sätt. Just nu känns alltings faktiskt helt okej. ♥

Må så gott. ♥

2 Comments

 • Titti

  Stora hästar!
  Bloggen är min terapi när saker o ting är knepiga.
  Så skönt fota o skriva lite o kika på andras bloggar.
  Kylig vårkram Titti

 • Flipfloppan

  Ja, varmt är det inte, men så mycket roligheter du har i närheten av din by ändå. Hästar är maffiga djur och så lite blommor på köpet, det kan aldrig vara fel. Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *