Menu
Odd Molly

Godingjägarens bekännelser

När det gäller Odd Molly så är det lätt att vissa plagg liksom fastnar på näthinnan och avsett vilken säsong de kommer ifrån så kan jag fortfarande känna ett litet habegär. Som med dessa godingar. 🙂

dress

Från vänster hänger Duvet Rose dress, en gammal Wool Mix long cardigan och två fina Gauze frill blouses. Plagg som troligtvis får stanna i garderoben tills de rasar ihop. Fast förhoppningsvis inte såklart. 🙂 Alla är fyndade på tradera till bra pris, hurra!

godingar

Och så är det så fina detaljer.

godingar2

Det var min rapport som godingjägare för den här gången och jag återgår till att oja mig om min rygg som trots allt ändå är ganska hyfsad. Så länge jag rör på mig och inte sitter stilla för mycket så är det ok och domningarna i armen är väck. Tandvärk i ryggen liksom? 🙁

I morgon hoppas jag det är bättre, på fredag får jag massage och vänder det inte till ännu bättre bokar jag in fabror Naprapaten. Suck. Jag måste visst träna ett par gånger i veckan också. Nädrans kropp som kräver underhåll. 🙂 🙂

Trevlig kväll därute.♥

4 Comments

 • Hilde
  5 mars, 2014 at 22:00

  Mycket fint blandat godis där ja:) Hoppas du får ordning på ryggen snabbt, tandvärk är alltid plågsamt.
  kram

  Reply
 • Anne
  6 mars, 2014 at 06:28

  Usch din rygg alltså – hoppas verkligen att det lättar med lite massage!
  Kramar!

  Reply
 • Flipfloppan
  6 mars, 2014 at 11:16

  Så du har fått tag på blusarna nu, Grattis! De stannar alltid även hos mig, Kram

  Reply
 • Monica
  7 mars, 2014 at 19:38

  Vilka fina fynd! Blusarna finns hos mig också, älskar dem 🙂

  Ha en fin helg!

  Reply

Leave a Reply