Julen

Julegåvor

Julklappar! Det är ju så kul när det funkar och blir bra. Jag gillar mest att ge och älskar den där förväntan och att kunna överraska. Det gör inte något om det är små saker som en skön handkräm, bara jag har tänkt lite. Och inte ska jag hymla…det är kul att få julklappar också.

Och den som var mest oväntad var en gammal vinylspelare och ett par skivor 50 och 60-talsjazz. Kul och väldigt skönt att lyssna på, jag vet inte vad det är med ljudet men det är lite mjukare på något sätt och gör inte lika ont i öronen. Nu måste jag börja leta efter fler gamla godingar till skivor.

Njutning på hög nivå alltså. ♥ With a little help from my friends..

Min julklapp till mig själv i år blev ett par lyktor med hål så det lyser igenom texten XMAS. Jag har velat ha dom jättelänge men väntade till rean och som tur är fanns de kvar i butiken.

Nu är det inte vinyl som gäller dock utan Harry Potter och den sista filmen och så har jag dragit över min limit på webbhotellet så jag får blogga försiktigt tills supporten har uppgraderat mig. Ifall rutan där det ska stå lingonberrie är svart så vet ni. 🙂

Trevlig lördagkväll önskar jag dig som läser.♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *