Menu
Katter

Varje morgon eller kväll

Är man innekatt med lust att jaga så är det bästa som finns att komma ut. Varje morgon eller kväll får jag gå ut och valla Selma och hon njuter varje sekund även om det var lite väl kallt idag om tassarna.

Helst vill hon sätta tänderna i en fågel och jag får springa bitvis för att hinna med henne när något spännande prasslat omkring i löven. Det blir ju ingen fångst så länge jag är med vad det nu beror på? Men vi håller drömmen vid liv och jag tror det räcker bra för Selma.

Ni ser hur intensiv hon ser ut? Fokus där. Jag önskar jag kunde ge henne mer möjlighet att gå ute men vi bor alldeles för farligt till och jag har haft alldeles för många kattproblem och skador.

Söndagen har annars gått för snabbt men innehöll våffelbjudning hos granne, mannequinköp på outlet så jag kan göra snyggare bilder på plagg som ska säljas, ullstrumpeköp, pojkvänsmys i soffan och så har jag sett den största pizzan någonsin. En familjepizza visst, men den räckte till sju hungriga vuxna och vi pratar om en diameter på 120 cm? Jisses. Monstrum.

Trevlig kväll ♥

3 Comments

 • Hildes Closet
  28 december, 2014 at 22:47

  Vad fina ni är. Jag är glad mina har slutat tjata på att få gå ut. Känns mycket tryggare att ha dem inomhus.

  Reply
 • Anne
  29 december, 2014 at 07:01

  Fina bilder på två fina <3
  Kramar

  Reply
 • Helen
  29 december, 2014 at 13:03

  Fin tjej och intensiv koncentration där.
  Inga katter ute här heller längre. Bor alldeles för nära E22.
  Efter att min superjägare Alex dog så tror jag nog dock att grannarna märkte uppsving på sorkfronten. =)

  Reply

Leave a Reply