Katter

Varje morgon eller kväll

Är man innekatt med lust att jaga så är det bästa som finns att komma ut. Varje morgon eller kväll får jag gå ut och valla Selma och hon njuter varje sekund även om det var lite väl kallt idag om tassarna.

Helst vill hon sätta tänderna i en fågel och jag får springa bitvis för att hinna med henne när något spännande prasslat omkring i löven. Det blir ju ingen fångst så länge jag är med vad det nu beror på? Men vi håller drömmen vid liv och jag tror det räcker bra för Selma.

Ni ser hur intensiv hon ser ut? Fokus där. Jag önskar jag kunde ge henne mer möjlighet att gå ute men vi bor alldeles för farligt till och jag har haft alldeles för många kattproblem och skador.

Söndagen har annars gått för snabbt men innehöll våffelbjudning hos granne, mannequinköp på outlet så jag kan göra snyggare bilder på plagg som ska säljas, ullstrumpeköp, pojkvänsmys i soffan och så har jag sett den största pizzan någonsin. En familjepizza visst, men den räckte till sju hungriga vuxna och vi pratar om en diameter på 120 cm? Jisses. Monstrum.

Trevlig kväll ♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *