Julen,  På bordet

Bästaste grannen bjöd på våfflor

Åh, jag har börjat jobba idag och det var….jobbigt. Så vi lämnar det ämnet genast och hoppar över till grannen. Ni som läst här ett tag vet ju att jag har fina grannar både till höger och vänster och uppåt men ibland så tas det där med grannsämja till nya höjder.

Som när det trillar in ett sms -Våfflor, sylt, grädde och glass om en stund? Jag fick ett våffeljärn i julklapp. Belgiska våfflor!

Då var det bara att göra just det, tacka ja och knalla över till grannen och kliva in i ett julmysigt hem där våffeljärnet var varmt och finservisen framme.

Visst vill man bara sätta sig ner och lapa sol i allt det vackra?

Mmmm och jag vill vrida tillbaka tiden och ha flera slöa juldagar kvar fast i ärlighetens namn var det ganska skönt att komma tillbaks till jobbet idag. Säkert har jag gått flera steg än vad jag gjort på en hel vecka. Det är precis som om kroppen vill gå i ide när den får chansen så nu tror jag att jag försöker hålla igång den i stället för att koppla av. Lika bra att köra en bit till när motorn är varm?

Trevlig kväll!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *