Natur,  Trädgården

Magnoliafrossa

Åh, åh, åh nu är det dags igen. Magnolian blommar och idag åt jag lunch och satt under ett blommande träd.

Just den här magnolian brukar jag ha koll på. Den växer i hörnan på Malmö C vid slutet av kungliga längan och Restaurang Vigårda där vi åt idag. Godaste hamburgersåsen med Lingon/Svartpeppar. 🙂

Mina kollegor jobbar på Malmö Live och jag fick följa med in i det nya bygget, dock utan skyddsutrustning och hjälm. 🙂 Kollega T och J såg dock ut som Mario Bros, med varsin orange hjälm på skallen och väl synliga på 100 meters håll. Vi känner varann väl sedan 20 år tillbaka. Det känns konstigt att kunna säga det, tjugo år? Vad tiden har rusat och jag har visst fått 20 års yrkeserfarenhet?

Men nog om det och tillbaka till magnolian som bara förför och är helt underbar. Kunde den bara inte blommat lite lite längre än ett par dagar?

Annars har jag inte så mycket att säga. Livet rullar på och det går fort nu i april, maj med massor med jobb och jag har börjat att träna lite så smått och knäpper skärpet ett par hål in. Inte dumt alls och lite yoga gör jag också varje dag.

Fotolusten har också kommit tillbaka och jag skäms inte ett dugg för att bomba er med magnolia. ♥

 Inte ett enda dugg.

Kramar och må så gott i solen. ♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *