Lingon om.....

Mixad helgblandning

Moooooo….jag har jobbat hela helgen. Och ser då ut så här i kofta och sjal. 🙂 Vägra jacka är grejen och det har ju verkligen varit soligt och fint idag så det gick bra.

Jag vill vara ledig och ha sovmorgon.

Men jag överdriver lite. För jag har bara jobbat förmiddagar och har hunnit med lite bus.

Här i mitten på bilden syns en vas som jag fyndade i Lund på Antikaffären Tittskåpet som lägger ner efter många år. Halva priset på det mesta och mycket fint att titta på. Vasen heter Konfetti och är från Uppsala Ekeby.

En lite större vas även den från Uppsala Ekeby. Den har inget namn vad jag vet är från 1929-32 ungefär. Läcker! Ursnygg till svart och vitt och med lite gröna kvistar i.

Jag har på sista tiden varit vasnörd och kollat igenom tradera på keramik, snokat i varenda antikbod och kommit fram till att jag verkligen gillar dessa gamla vaser med lite geometriska mönster. Inte så att jag ska skaffa en massa vaser och tallrikar men kanske något mer. Något fint som en Paprika, eller Negro eller något ur Grafikaserien.

En ljusslinga hoppade fram ur en låda och jag tycker att den kunde vara framme och ge hallen lite mera ljus. Så nu är det….

…..officiellt höst här hemma i Lingonhooden.

Jag stickar och virkar och dricker ändlösa koppar te. Tillvaron är helt enkelt väldigt bra. Ikväll löser jag inga världsproblem utan försöker sticka ett varv till utan att tappa maskor. Det räcker bra så. Eller som J sa…Var dag har nog av sin egen plåga. Bekymra er inte om morgondagen.

Lätt att säga minsann. ♥ Trevlig kväll.

ps. Ser ni Bron? Jag glömde det och måste sätta mig nu.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *