Julen,  På bordet

Julros och ny blogg

Hej! Tänk att det skulle ta så lång tid att flytta till nytt webbhotell?

Flera månader har det tagit i min snigeltakt och så alla dessa exporter och importer. Det har varit en lång resa med många klick med datormusen.

Nu är det mesta klart även om många bilder fattas och ska läggas till manuellt. Jag kör igång lite mjukt ändå…annars blir det aldrig något nytt blogginlägg.

Senaste tiden har jag fått grönt på hjärnan i form av blommor och gröna krukväxter. Ett par Pilea Peperoimodes och några söta små julrosor i aprikos.

Jag är försiktig med vad jag tar in för växter så inte katterna blir sjuka men de visar inga tendeser till att käka fel växter så det går bra. De älskar sina ampelliljor och så tar jag in färskt gräs som de kan mumsa på. (och kräkas. uhh)

Aprikos eller orange? Det har känts lite som en modefärg i både amaryllis och julros och betydligt lättare att få tag på i år än förra julen. Jag tycker det är vackert att variera sig, men gillar också rött och vitt på julen.

Här står min fina julklapp till mig själv! En lampa från Watt&Veke som jag suktat över länge. Det är väl mer en julstjärna men så vacker och lyser upp och gnistrar i den mörka kvällen.

Och nu är det dags för mig att lägga ner pennan och ta en kopp kaffe. Trevlig kväll säger jag med detta blogginlägg i efterskott.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *