Utflyktstips

Konsert – Sinatra

fly

Bild från repetition

Jag var ute på roligheter i torsdagskväll, konsert! Jag går ju alldeles för sällan på konsert?

Det var guld värt och recensioner som magiskt, magnifikt går att läsa i tidningen och jag talar om Come Fly With Us, som just nu spelas för utsålda hus. Med Nisse Landgren, Göran Söllscher, Miriam Aida och Jan Lundgren och Krogerkvartetten.

sinatra_2

Det är svårt att säga vilken låt som var bäst men It had to be you, eller Girl from Ipanema, eller Görans gitarrversion på My Way….eller så är det Nisse Landgrens mjuka ljusa röst som förtrollar mest oavsett låt. 

IMG_5696_1

Och sen på väg hem mot tågstationen kollade jag in Blomsterpigan som laddar för Alla hjärtans dag. Alltid lika fint att titta på. Enda problemet är väl att jag inte riktigt orkar att vara ute en torsdagskväll även om att sitta på konsert inte direkt kan kallas att slita. Jag behöver verkligen min vila mellan jobbdagarna. Lite tråkigt men någon gång då och då tänker jag gå ut. So totally worth it. Jag har liksom redan planerat nästa tillfälle. 🙂

Trevlig lördagkväll önskar jag dig som läser!

4 Comments

 • Katarina

  Jag ska gå på den konserten på torsdag. Ser verkligen fram emot den, lite mer nu när du skriver att den är bra. Det blir min Valentine-present till maken. Kanske ett glas bubbel också.

  Tack för alla fina inlägg du skriver. Uppskattar din blogg mycket!

  • Lingon

   Vad roligt att höra att ni ska gå och den är jättebra verkligen, konserten. Jag var inne på att gå en gång till med pojkvännen i Kristianstad men det var utsålt tyvärr. Och tack för dina fina ord! <3 Och ja, ta ett glas bubbel absolut.
   kramar L

 • Katarina

  Så nöjd med kvällen. Flera höjdpunkter men jag njöt nog mest när Girl from Ipanema spelades, gåshud! Hade jag möjlighet så skulle jag gå igen och igen. Älskar att uppleva musik eller teater flera gånger, det är som att läsa en bra bok, det blir bara bättre och intensivare.

  Min nästa konsert som är bokad är i Dalhalla, Malena Ernman med gästen Tommy Körberg. Ska bli så kul.

  • Lingon

   Vad roligt att höra! 🙂 Girl from Ipanema var magisk verkligen och det är så kul att gå ut när det verkligen levererar. Jag tror att live kommer bli grejen i framtiden. Allting är så lättillgängligt digitalt numera men att sitta i en salong och ha musik omkring sig – underbart!
   Kul med Dalhalla, själv funderar jag på diktläsning med Bruno K Öjer om en vecka. Har aldrig varit på något liknande.
   Trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *