Odd Molly

Odd Molly – Multitude

Så var dom här då, ett par underbara gamla Babushkadockor. Ett samlarobjekt för en Odd Mollytok som jag och egentligen kände jag mig lite fånig när de var på väg – äntligen liksom. Är jag tramsig? Javisst. Men vid en närmre titt så blev jag väldigt glad för motiven. En kvinna i olika skepnader och det är ju lite så det är. Ingen är bara en stil och varför begränsa sig? När man kan vara allt i ett. Det är en bra tanke det.

Den finklädda fresterskan, folklorekvinnan, naturbarnet, businessquinnan, och yogagirl.

Då var det inte så svårt att gilla Odd Molly som klädmärke alls. Inga begränsningar. 🙂 Så de får stanna på min hylla.

Ikväll sitter jag och kikar på Lilyhammer och fnissar högt och snön har lagt sig ute och det är vitt för första gången på länge. Den verkar ligga kvar tills i morgon och både jag och katterna fryser. Det blir inga utepromenader förrän det är varmare ute och jag måste nog leta fram en varm kofta och hoppa in i. Trevlig kväll!♥

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *