Inredning,  Tunga grejor

Saker flyttar in

Doris tittar förbryllat på.

Hej! Så var det måndag igen och helgen flög förbi så snabbt att jag inte hann med att skriva. Men här är en sak som flyttade in, en stor gammal arkadmaskin. 🙂 Galet stor måste jag säga men vi har ett spel och filmbibliotek som den får stå i.

Vad har jag gett mig in på?

Och eftersom det alltid är vackert när män städar så fick det bli en bild på det också. 🙂 Ja, jag vet helt inte riktigt om det här är bra eller dåligt men jag tar det positivt och gillar än så länge. Jag har ju en stor flygel, storleksmässigt i en helt annan dimension och så den där klädsamlingen som får garderoben att svälla ut. Det här kanske jämnar ut saker och ting?

Hihihi, ja jösses. Helgen har mest inneburit att sova igen timmar och så har jag fått ett nytt inredningsspunk och drömmer om att piffa med tyger, lampor och framför allt lite mera ordning. En fin hallampa är beställd men den dröjer lite. Jag är otålig. 🙂

Kvällen här ska ägnas åt bokföring eller så går jag och tar men match på arkadmaskinen. Inga svåra val alls. Må så gott därute så ses vi snart igen.♥

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *