Inredning,  Trädgården

Hurra det är lördag i dag, och en badrumsmatta

Helleborus

Jag vill ropa -Jag är leeeeeedig! och studsa runt i en liten lördagsdans. Tiden på morgonen är den bästa, hela dagen ligger framför och det känns jättebra. Sen kan den krympa oroväckande snabbt men det tänker jag förtränga och hålla kvar morgonkänslan. Ja, försöka kan jag.

Det finns tulpanlökar att titta på som sakta kommer upp ur jorden och så blommar Helleborusen fast det är egentligen inget nytt, den har hållit igång sen i julas. Allt som blommar är bra.

Mer att vara glad över är en ny badrumsmatta från Pappelina som lyser upp. Doris ger den tassen upp, och jag tackar svägerskan för hennes utmärkta smak samtidigt som jag svär över att jag inte kan stå emot vad som finns i butiken. Helst skulle jag vilja ha en längre köksmatta men det får bli ett senare projekt, dessutom kan jag inte välja. Tur. 🙂

Att vara ledsen över då? Jo, jag har lite svårt att avsluta det här ytliga inlägget efter att ha läst i Aftonbladet om en stad i ruiner. Jag vet inte om jag sett något värre? Det skulle kanske vara efter en atombomb? Visst finns det naturkatastrofer som sveper med sig allt men det här är vad människor gör mot varann. Det är så tragiskt som det kan bli. Helt galet.

Tur och tacksamhet att jag kan återgå till mitt eget liv efter en stunds läsning med ont i magen. Och det är dags för en kopp kaffe till och sen fånga dagen.

Ha en go lördag därute och kram på dig som läser.

3 Comments

 • Helena

  Ja, det är förfärligt! Otroligt tragiskt!
  Men, jag gillar också din matta, att det är helg och fina fina Doris. Vilka ögon, teckning och färger hon har! Så vacker kattdam.
  Kramar och trevlig helg!

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Jag såg oxå artikeln på Aftonbladet och slogs av overklighet. Händer detta verkligen nu! Stackars människor som fått fly sina hem.

  Trevlig helg på dig och tummen upp för mattan:))
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *