På bordet

Spelkväll och mat

Igår var det spelkväll med mat och det blev ännu en söndagsgryta som serverades. Den här gången lite mjukt kryddad och med gräddsås och olika sorters peppar. Mums!

Bordet blev dukat i pastellfärger och jag fick faktiskt lite vårfeeling.

Jag är inne i en period av grytor och långkok och helst med varma rykande potatis till. Annars försöker jag som många andra hålla igen lite på socker och mjöl men en och annan potatis tar jag gärna vid tillfälle.

spelkvall

Spelet heter Catan och det tog lång tid innan jag fattade reglerna, hemskt krångligt första gången men sen verkade det hur kul som helst. Lite som monopol med köp och sälj och någon sorts byggande av hus och städer och framför allt mycket taktik. Ni vet, man får bråka och busa med sina medspelare lite grann, hehehe.

Många pannor med djupa veck där.. 🙂 Hur mysigt som helst och jag skulle gärna ha spelkvällar oftare. Så kul, socialt och skärmfritt.

Idag då? Jo, vi har varit hos doktorn med Selma och hon mår bättre, hurra. Pojkvännen är och hämtar en stor arkadmaskin som ska bäras upp på ovanvåningen här hemma. Nu börjar han visst flytta in lite och startar med en stor låda som piper och blinkar? Jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt men jag tror jag kör den positiva linjen och inser att det motiverar att jag inte har full kontroll över klädsamlingen än. Leverage ni vet….um-hum.. Ha en fortsatt fin måndag!♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *