Lingon om.....

Ytterst ovillig och dålig disciplin

Ni vet ibland ska man en massa saker. Som betala räkningar, skicka in en skattejämkning, sätta papper i en pärm. Det är ju inte kul? ropar rösten inom mig utan jag gör en galen bild på Doris bakom min dator. Hon går fram och biter i skärmen ibland och jag undrar vad hon tänker. Ikväll skulle jag visat upp mitt reafynd, Chillax long coat men istället får jag bjuda på en preview på min fotosida.

Den hittar ni här. ♥ Välkommen in och kika.

Den är inte färdig men jag håller på att bygga och snickra och jag återkommer med bubbel och tjohoo när den är klar. Då blir det fest!

Ja, jag får väl återgå till mina papper då? Eller leka med Doris en stund. Så får det bli. Trevlig kväll önskar jag dig som läser och hoppas du har bättre disciplin än jag. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *