Menu
Katter / Lingon om..... / Odd Molly

Selfie och Remix blouse

remix blouse

Ciao! Det var ju längesedan jag visade en vardagens outfit så här är jag i Remix blouse. Blusen som döljer allt, även om du väntar tvillingar eller bara är lite fluffig som jag. Kanske skrev jag det med lite blandade känslor för jag trivs inte riktigt med mig själv just nu men det går att göra något åt.

Den är faktiskt skön att ha på sig och jag skulle gärna ha vårens Oddmobile blouse i warm pink, eller klänningen i samma färg. Ifall någon läser alltså, jag fyller år i mars. 🙂

Nu ska jag gå ut i snöovädret och handla några ranunklar i blomsteraffären, och sen ska en kompis få en överraskning. Sånt gillar jag, att bara dyka upp som gumman i lådan och säga…-Ranunkel? Och sen få ett stort smil tillbaka. Det är bara så roligt. Kvällen blir annars mera i jobbets tecken och jag längtar till helgen, min första lediga helhelg på evigheter. Trevlig kväll. ♥

2 Comments

 • msemschen
  29 januari, 2015 at 19:16

  Alltså jag är rörd till tårar! Så himla fint gjort av dig! ❤️ Tack!
  Och du är fin precis som du är, insida & utsida
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 januari, 2015 at 20:23

   Kram och massa hälsningar! <3 Och tack själv.

   Reply

Leave a Reply