Menu
Trädgården

Lördag

Så var det redan lördag och jag får sammanfatta veckan som lite annorlunda än jag tänkt mig. Min lediga vecka blev lite stormig och vacklande men börjar att räta ut sig i slutet. Helgen kommer att bli lugn och skön och tid för vila.

Andra väldigt kul saker var fotograferingen i glashyttan hos Incendi och det blir några gånger till innan vi är klara. Nu hoppas jag bara att söndagen blir lika solig som på bilderna, att det blir lite varmare än idag för det var verkligen skitkallt. 🙂 Till och med lite snö? Som tur nog inte låg kvar länge alls.

Ja, inte mycket att säga. Men jag kommer igen. 🙂 Må så gott så hörs vi imorgon. (och hur trög är Odd Mollys hemsida egentligen?)

 

6 Comments

 • Titti
  21 mars, 2015 at 20:29

  Bläh alldeles vitt på marken här i norr.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   22 mars, 2015 at 19:14

   Uschia… 🙁
   kram

   Reply
 • Anne
  21 mars, 2015 at 20:50

  Här ”njuter” jag av lite snö och isiga vindar men noshörningssprayen verkar toppen 😉
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   22 mars, 2015 at 19:15

   Vad bra?! En flodhästspray tack.. 🙂
   kram!

   Reply
 • Flipfloppan
  21 mars, 2015 at 21:30

  Ser mkt vårlikt och härligt ut, inte alls som idag. Här blåste det regn på tvären. Som vanligt nästan…så hoppas det blir sol som ”de” sagt i morgon, fast det bara blir runt 3 grader. Brrr…. Kram

  Reply
  • Lingon
   22 mars, 2015 at 19:16

   Nej det har verkligen varit skruttigt med värmen i helgen och jag har frusit. Tur har vi lä emellanåt på uteplatsen.
   kram och hoppas du har det gott

   Reply

Leave a Reply