Trädgården

Lördag

Så var det redan lördag och jag får sammanfatta veckan som lite annorlunda än jag tänkt mig. Min lediga vecka blev lite stormig och vacklande men börjar att räta ut sig i slutet. Helgen kommer att bli lugn och skön och tid för vila.

Andra väldigt kul saker var fotograferingen i glashyttan hos Incendi och det blir några gånger till innan vi är klara. Nu hoppas jag bara att söndagen blir lika solig som på bilderna, att det blir lite varmare än idag för det var verkligen skitkallt. 🙂 Till och med lite snö? Som tur nog inte låg kvar länge alls.

Ja, inte mycket att säga. Men jag kommer igen. 🙂 Må så gott så hörs vi imorgon. (och hur trög är Odd Mollys hemsida egentligen?)

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *