Menu
Höör / Utflyktstips

Lantis i Hörby – klimatsmart och ekologiskt

Idag var vi på Lantis i Hörby. Inget planerat besök utan vi var på väg till Kristianstad och det var det väl värt. Mycket väl. På Lantis hittar man allt i ekologisk väg tror jag, allt från ansiktsservetter och små söta bananer till gryn och frön och kryddor och schampo.

lantis

Klimatsmart.

I min påse hamnade det ägg, bananer, chili, massa tesorter, pasta och misosoppa. En kul blandning och jag längtar till i morgon bitti då jag ska ha goda ägg till frukosten. Men framför allt, vilken fantastisk gullig och serviceminded personal. Vi kommer snart igen. <3

Och bor du i mellanskåne är det värt ett besök även om du har en bit att åka. Goda kakor och fika i serveringen. Trevlig kväll!♥

6 Comments

 • AnnaSC
  22 mars, 2015 at 20:35

  ja dit åker man gärna <3

  Reply
  • Lingon
   22 mars, 2015 at 20:38

   Härligt ställe!

   Reply
 • Lotta
  22 mars, 2015 at 21:40

  Tack för tipset. Ska jag verkligen se till att besöka. Får bli en utfärd neråt snart.

  Reply
  • Lingon
   23 mars, 2015 at 12:14

   Jag kan varmt rekommendera det. <3

   Reply
 • msemschen
  23 mars, 2015 at 07:07

  Trots att både Knäppgöken & Sköna Gröna Liv har pratat så väl om @lantis och varit där ett flertal ggr så har jag ännu inte tagit mig dig men jag ska, en dag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   23 mars, 2015 at 12:14

   Just do it.
   Kramkram <3

   Reply

Leave a Reply