Höör,  Utflyktstips

Lantis i Hörby – klimatsmart och ekologiskt

Idag var vi på Lantis i Hörby. Inget planerat besök utan vi var på väg till Kristianstad och det var det väl värt. Mycket väl. På Lantis hittar man allt i ekologisk väg tror jag, allt från ansiktsservetter och små söta bananer till gryn och frön och kryddor och schampo.

lantis

Klimatsmart.

I min påse hamnade det ägg, bananer, chili, massa tesorter, pasta och misosoppa. En kul blandning och jag längtar till i morgon bitti då jag ska ha goda ägg till frukosten. Men framför allt, vilken fantastisk gullig och serviceminded personal. Vi kommer snart igen. <3

Och bor du i mellanskåne är det värt ett besök även om du har en bit att åka. Goda kakor och fika i serveringen. Trevlig kväll!♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *