i Köket,  På bordet

Söndagsmiddag

Så var det redan söndag och äntligen är Mattis här och hälsar på. Jag gjorde i ordning en gryta i god tid som fick stå på spisen ett par timmar. Och den blev mums! Helt vanlig gryta med lök, morot och potatis och lite kryddor.

Jag är fortfarande lite fundersam vad som ska hända med Selma katt, det var ju inte bästa beskedet häromdagen så lite värmande mat gjorde gott för både kropp och själ. Tio dagar med medicin och sen en utredning så nu håller jag tummarna för positiva besked.

Nu är det filmkväll med Serenity. Har ni inte sett serien Firefly så rekommenderar jag den, Serenity är filmen som kommer efteråt. En av de bästa serierna någonsin säger vissa och jag är beredd att hålla med.

Iallafall om man gillar lite småtöntig humor i rymden och rappa repliker med cowboyinslag och Robin Hood. Allt i en dammig, skruttig rymdfarkost och på obskyra små planeter. Ja, och så lite spänning och våld och kärlek såklart. Trevlig kväll!♥

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *