Menu
i Köket / På bordet

Söndagsmiddag

Så var det redan söndag och äntligen är Mattis här och hälsar på. Jag gjorde i ordning en gryta i god tid som fick stå på spisen ett par timmar. Och den blev mums! Helt vanlig gryta med lök, morot och potatis och lite kryddor.

Jag är fortfarande lite fundersam vad som ska hända med Selma katt, det var ju inte bästa beskedet häromdagen så lite värmande mat gjorde gott för både kropp och själ. Tio dagar med medicin och sen en utredning så nu håller jag tummarna för positiva besked.

Nu är det filmkväll med Serenity. Har ni inte sett serien Firefly så rekommenderar jag den, Serenity är filmen som kommer efteråt. En av de bästa serierna någonsin säger vissa och jag är beredd att hålla med.

Iallafall om man gillar lite småtöntig humor i rymden och rappa repliker med cowboyinslag och Robin Hood. Allt i en dammig, skruttig rymdfarkost och på obskyra små planeter. Ja, och så lite spänning och våld och kärlek såklart. Trevlig kväll!♥

8 Comments

 • Helena
  18 januari, 2015 at 20:57

  Mmmm, grytan ser underbart god ut! Jag älskar grytor så här i vintertider 🙂
  Hoppas det går bra med söta Selma <3
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2015 at 21:06

   Tack, ja vi håller tummarna.
   Trevlig kväll önskar jag,
   kram!

   Reply
 • msemschen
  19 januari, 2015 at 08:39

  Ser gott ut! Låter som en härlig söndag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 januari, 2015 at 22:03

   Tack det var det. 🙂
   kramar

   Reply
 • Anne
  19 januari, 2015 at 16:12

  Mmm grytor är da shit så här på vintern. Jag lyckades ta mig i kragen och kokade 10 portioner linssoppa. Häpp!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   19 januari, 2015 at 22:03

   Bra gjort vännen! Här har det ätits köttgryta ikväll ännu en gång.
   kramar!

   Reply
 • Min tekopp
  20 januari, 2015 at 08:39

  Oj det var länge sedan jag var här inne hos dig, så fint du har fått det på din blogg! Kram

  Reply
  • Lingon
   20 januari, 2015 at 12:39

   Tack och vad kul att höra från dig! <3
   kamar

   Reply

Leave a Reply