Katter

Suris Selma

Vi var hos doktorn i går och tog en koll på Selmas rygg och försökte se helheten. Och vad det är vet jag inte riktigt än men hon är inte okej utan har troligtvis blivit tappad eller råkat ut för någon sorts trauma tidigare i sitt liv. Stackars lilla tjej. Nu blir det smärtstillande en tid för att se om det hjälper och lite annat som ska hjälpa henne på traven till ett gladare kattliv.

 

Hon är helt enkelt lite känslig och jag försöker förstå mig på henne lite mer genom att lägga pusslet av informationsbitar. Om det nu skulle vara ett smärtproblem så kanske det kan lindras. Och inte har hon det eländigt jämt heller utan njuter både ute och inne. Fast lite beklämd blir jag allt. Hur sköter folk sina djur egentligen?

Purrrrr….. njuter i solen.

Det ska nog fixa sig Selma.

Ha en fin fredag!♥

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *