Menu
Klänningar, tunikor / Odd Molly

Odd Molly Blues Dress #852

Jag lovade ju visa upp min outfit och här kommer klänningen som jag hade på Jennys fest i lördags. Den är en gammal goding från Odd Molly som heter #852 Blues Dress och är från våren 2009. Helt i bomull och funkar året om. Tyvärr han jag inte byta objektiv eller visa min jacka eller väska men ni vet när man ska i väg och allting går i 120 km/tim. Wrooom.
Kragen på klänningen viker jag in så blir den varierbar i utseendet och storleken är rymlig tycker jag. Lycka till med jakten på tradera. 🙂 Och ha en fin fin måndag. ♥

2 Comments

 • msemschen
  25 maj, 2015 at 16:21

  Åh Jennys fest! Fick hon ihop en sån fest som hon önskade?
  Hoppas att ni hade riktigt roligt!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 08:28

   Jättekul! 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply