Menu
speciella inlägg

Delad glädje & Fira livet!

Det här var egentligen inte meningen att det skulle bli ett blogginlägg men festen i lördags var magisk, och temat var att fira livet. Livet efter cancer och nu är jag frisk och nu är det över. Jag skriver lite om det här för att dela med mig av glädjen som sipprade ur Jenny som ordnat glädjefest för att fira – jag är fri!

Och vi var många, många som vill fira Jenny och livet. Fogdaröds loge var full med vänner och familj och det blev mat, musik, uppträdanden och tal och tacksamhet och många tårar.
Egentligen känner jag inte Jenny så väl, vi har träffas på Berta-loppis och på en fest och det var innan allting hände. Jag visste då att hon väntade på en diagnos och sen har jag följt hennes blogg som du hittar här på jennyfogelberg.wordpress.com, hon är en fena med ord och känslor i kombination.
Så många känslor och jag kan inte förstå själv hur det känns att ha gått igenom en cancerbehandling och komma ut på andra sidan, men jag kan känna glädjen över livet, varje dag och varje andetag ibland när det är tungt. Vi känner alla någon eller några som är drabbade av cancer så när jag fick möjlighet att fira Jenny på hennes glädjefest sa jag bara -Jaaaaaaaaaa!
seger
Och fest blev det och Jenny är en helt fantastisk beundransvärd tjej som jag bara avgudar, denna energi, glädje och kärlek till sin familj och vänner. ♥

Vill man ha en festfixare, kontakta Jenny-. 🙂

Själv tänker jag på att bli bättre att fira livet varje dag, varje stund. Kram till dig som läser. Och fira.

14 Comments

 • msemschen
  26 maj, 2015 at 13:31

  Vackra fina Jenny! Vilken underbar fest hon fick ihop! Underbart!
  Fuck Cancer!

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 19:51

   <3

   Reply
 • Stina´s Buckets
  26 maj, 2015 at 16:12

  Underbara bilder! Min svärfar dog förra året i cancer, han hann aldrig gå i pension. Fuck cancer! Är så lycklig för er alla som överlevt cancern!

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 19:52

   Livet är så värt att fira. <3 Jag förlorade min mamma alldeles för tidigt. 🙁 Fuck Cancer!
   kramar

   Reply
 • Medinas Dolls
  26 maj, 2015 at 16:27

  Tror vi alla borde bli bättre på att ta vara på vår tid här och verkligen njuta av livet varje dag ❤️
  Fuck cancer!

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 19:52

   Ja, verkligen. <3

   Reply
 • Sahra
  26 maj, 2015 at 16:42

  Så underbart. Livet – så självklart för många. Självklart värt att fira. Den största segern av dem alla

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 19:52

   Ja, hennes seger!
   kram

   Reply
 • Titti
  26 maj, 2015 at 17:39

  Vilken härlig fest det såg ut att vara.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2015 at 19:53

   Underbar!
   kramar

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  27 maj, 2015 at 16:05

  Fantastiska Foton & …
  Detta blir jag oerhört rörd & berörd av i mitt ♡ …
  /Kramas

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2015 at 10:41

   Så många kramar och hälsningar till dig fina Frun. <3 <3 <3

   Reply
 • Flipfloppan
  29 maj, 2015 at 08:53

  Härligt att det blev. Jag har också följt hennes blogg ganska länge. Underbara festbilder! Kramen

  Reply
  • Lingon
   29 maj, 2015 at 13:13

   Tack! Kramen och ses snart. <3

   Reply

Leave a Reply