Menu
Odd Molly / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

kallt, kallt, kallt och shopsi

Alltså det är skitkallt! Och jag har ändå bara -8,5 grader. Jag minns under min utbildning i Dalarna när temperaturen gick ner till -28, -32 och då var det overall som gällde. Det gjorde helt enkelt svinont i benen att gå ut annars även med överdragsbyxor. Och så den där stora halsduken virad runt nacken i flera varv för att inte läcka ut någon varm luft. Hurr. Som en hårt åtsnurrad smällkaramell ungefär.

Inte ens luddiga Doris vill gå ut ikväll någon längre stund. Och för att inte förfrysa mig helt har jag reashoppat lite. Fy på mig men det går ju inte an att gå med rumpan bar. Som om det skulle hända?

Down to earth jacket

Som den här fina Down to Earth Jacket 

Down Town jacket porcelain

Eller möjligtvis denna från förra säsongen som heter Down Town Jacket.

Vilken av de två som får stanna måste jag ta en funderare på. De är ju tyvärr, snyft..precis lika fina.

Någon mer än jag som reashoppat lite? 🙂

Trevlig kväll

8 Comments

 • Stina
  7 januari, 2016 at 06:51

  Åh vilken fin katt!

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2016 at 10:02

   Ja hon är en pärla. 🙂

   Reply
 • Flipfloppan
  7 januari, 2016 at 09:48

  Nyårsbilderna är jättefina, förstår ni hade trevligt. Jag provade förra säsongens jacka, men fastnade för en annan. Visst är de söta dock 🙂 Tycker också det är himla kallt, fast termometern inte visar många minusgrader, fast det verkar i alla fall ha slutat blåsa. Kram och du har mail 🙂

  Reply
  • Lingon
   7 januari, 2016 at 10:03

   Visst blåser det lite mindre idag? Äntligen. Fast jag tar ändå det osäkra före det säkra och har ett par överdragsbyxor i ryggsäcken.
   Kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Emschen
  7 januari, 2016 at 17:24

  Ja jag reashoppade precis en kappa och en clutch. 🙂

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2016 at 13:22

   Yes!

   Reply
 • Fröken Abbe
  7 januari, 2016 at 23:22

  Jodå, lite för mycket på kedjorna…
  Igår höll jag mig. Om det jag ville ha fanns kvar idag skulle jag tillåta mig själv att köpa. Och så hade jag lite vouchers att använda också.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 januari, 2016 at 13:23

   Vad bra med vouchers. Det hade jag ju inga tyvärr!
   kram och trevlig helg

   Reply

Leave a Reply