Odd Molly,  Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

kallt, kallt, kallt och shopsi

Alltså det är skitkallt! Och jag har ändå bara -8,5 grader. Jag minns under min utbildning i Dalarna när temperaturen gick ner till -28, -32 och då var det overall som gällde. Det gjorde helt enkelt svinont i benen att gå ut annars även med överdragsbyxor. Och så den där stora halsduken virad runt nacken i flera varv för att inte läcka ut någon varm luft. Hurr. Som en hårt åtsnurrad smällkaramell ungefär.

Inte ens luddiga Doris vill gå ut ikväll någon längre stund. Och för att inte förfrysa mig helt har jag reashoppat lite. Fy på mig men det går ju inte an att gå med rumpan bar. Som om det skulle hända?

Down to earth jacket

Som den här fina Down to Earth Jacket 

Down Town jacket porcelain

Eller möjligtvis denna från förra säsongen som heter Down Town Jacket.

Vilken av de två som får stanna måste jag ta en funderare på. De är ju tyvärr, snyft..precis lika fina.

Någon mer än jag som reashoppat lite? 🙂

Trevlig kväll

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *