På bordet

Nyårsfest

God Fortsättning till dig!

Smarriga nyårsefterrätten med limecheesecake och hallon, vit choklad och en liten citronmeliss.

Så är vi redan i det nya året och trettonafton. Dagarna har flugit och jag har sysslat med nyårsfest, huspimpning till visning och en kattsjukling.

Doris håller ett vakande öga på tillställningen. Och bara för att säga snabbt så var det inte hon som blev sjuk utan Selma som fick ägna helgen på djursjukhuset tyvärr.

Vi börjar med festen och kikar på dukning och bord. Vi blev 19 tror jag och huset var dukat fullt med bord och stolar och jag hade släpat med mig halva mitt hem till Mattias. Jag var väldigt förväntansfull inför detta nyår och det var en fest som jag var ganska väl förberedd och inte behövde springa in i det sista. Jag hann ju nästan…bara nästan, sminka mig. 🙂

Jag fick hjälp i köket av H&M och vi lagade fläskytterfilé och potatisgratäng i massor och det blev bara mums!

Efterrätten har jag ju redan flashat, cheesecake serverad i glas med en liten silversked.

Vi hade guld som tema och det glittrade en hel del. 🙂 Slipsar, hattar, flugor och glitter. Jag gillar guld.

Strax innan midnatt.

Istället för att avsluta med en fyrverkeribild så får det bli skor i stället. Skor i massor i en kul bild. Jag var helt värdelös festfotograf och satsade på att umgås i stället och det blev visst en hel del bubbel ute i kylan innan det var dags att trilla in fortsätta lyssna på musik, äta gotter och bara ha trevligt.

Det var min nyårsafton det och den var hur bra som helst och gav mig lite ont i håret dagen efter. ♥ Men det var det värt och hur ska man säga nej till bubblor en nyårsafton?

God fortsättning och jag önskar dig ett Gott Nytt År. Nu kör vi 2016.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *