Lingon om.....

nyårsplanering

Ojojoj. Ojojoj. Ja. Oj.

Det kan hända att det är nyårsfest på gång. Det kan hända att alla plus några till tackade ja. Hur kul som helst men jag ska laga mat till 18 personer på nyårsafton. Hur kul som helst. Jodå.

Fast jag funderar på att rymma. 🙂

Även om det nog blir hur kul som helst.

Så meny ska fixas, bestick ska räknas. Klädhängare organiseras. Och det känns som en smula brutalt uppvaknande från jullunken i pyjamas och det är visst dags att dra åt sig handen från alladinasken och ge sig ut på tur till närmsta mataffär. Undrar om vi har stolar så det räcker?

jaja. Ska man ha hejdundrande fest så får jag väl offra mig lite. Jag tror jag vill ha ballonger faktiskt? Och lite glitter såklart. Nu har jag ojat mig klart. Wish me luck.

Och God Fortsättning!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *