Lingon om.....

Söndagsbloopers och reakofta

DSC_0272 (kopia)

Söndagsblooper och jag säger hallå söndag varför blev du inte som jag ville? Istället för den där goa söndagen som jag beställt beter den sig som en trotsig sexåring? Nåja, det blir inte alltid som man tänkt och det är bara att göra en blooper och gå vidare. (pms) Det är tydligen bara jag som inte är riktigt i form.

🙂

Koftan är ett reaköp som jag är jättglad för. Eldgja Cardigan heter den och efter lite sökande ser jag att Eldgja är en vulkan och kanjon på Island. Jag borde åka dit kanske? För det finns en kompis på Island som jag inte träffar så ofta alls och det är min tur att hälsa på. Och med det återgår jag till vinylsamlingen och lyssnar vidare, just nu är det 70-tal och fantastiska skivomslag. Ha en go söndag, som inte trilskas. ♥

3 Comments

 • Fröken Abbe

  Jättemysigt fynd! Blir nyfiken på var alla reafyndar! Det är ju inget som bloggarna fylls av längre.
  Skit i dagen! Den kanske inte blev som du (eller jag) tänkt men den kanske duger ändå?
  Kramar

 • Flipfloppan

  Så bra att tågresan inte var förgäves! Fortsatt fin söndag, jag snörvlar ihjäl mig snart… 🙁 Kram

 • Channal

  Söndagar är inte alltid lugna utan beter sig som en isländs vulkan! Hoppas det blir bättre idag! Snygg kofta och ja, Island skulle jag besöka om jag hade vänner där.

  Önskar dig ett bra 2015! Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *