Menu
Höör

Ljuvligheters ljuvligheter

Wooo. Ibland är det så fint med blommor så jag blir nipperglad. Ranunkler nu igen och den här gången i rosa och limegrönt. Och det är nog mina absoluta färgfavoriter, Rosa + Lime. Inte bara i blommor utan i det mesta. Limegrönt eller gult ger mig den där känslan av vårliv, att något spirar och är friskt och starkt samtidigt som det kan kännas ungt, ödmjukt och lite skört. Allt på en gång. Eller så svamlar jag bara förkylningstankar och yrar lite av syrebrist och nästäppa. 

De förtjänar bättre ljus och jag borde tagit bilderna i morgon men äsch. Det blir som det blir….

Idag har jag fått min sönderslagna telefon lagad och det gick på fyra timmar. Fyra timmars skön offline när jag knappt visste hur mycket klockan var. Spännande upplevelse på sätt och vis men jag lyckades komma i tid till mina möten och hämta ut telefonen i vettig tid också.

Jag är visst en både och människa? En fullständig tekniknörd och har koll på mail, Facebook, insta och allt. Samtidigt har jag inga problem och åka ut till en stuga i ingenmansland och koppla ur allt. Bara jag har talat om det för folk i förväg så ingen tror jag har försvunnit från jordens yta. För det skulle kännas aningens stressande.
Det känns ju väldigt avlägset men jag har börjat fundera lite över sommaren, hur och när det ska semestras och om det blir uppkopplat eller inte. Vi får se. Trevlig kväll!

Ranunklar från Blomsterverkstan i Höör

6 Comments

 • Titti
  27 februari, 2015 at 06:24

  Fina bilder, speciellt den sista.
  Jag är som du lite både och när det gäller tekniken.
  Mobilen aldrig på när jag är hemma.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2015 at 13:27

   Det låter skönt det. Jag slarvar alltid bort telefonen när jag är hemma. Försvinner under en filt. Ner i en jackficka eller instängd på toaletten. 🙂
   Kanske är det mitt sätt att koppla ner lite.
   kram och trevlig helg!

   Reply
 • Flipfloppan
  27 februari, 2015 at 12:10

  Ljuvliga är ordet!! Kram och idag är det FREDAG!! 🙂

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2015 at 13:28

   Hurra. Ja det är freeeeeedag. Bara lite enklare helgjobb och hoppas det blir sol.
   kram!

   Reply
 • Home2tiny
  27 februari, 2015 at 13:02

  Ljuvliga bilder. Då o då måste jag ta ett break från tekniken, baravara o inte vara nåbar. Så himla skönt o sen är det alltid lika kul att slå på verkligheten igen o se att man varit liiiite saknad. Ha en mysig helg fina du. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   27 februari, 2015 at 13:29

   Precis. <3 Det där med att vara lite saknad känns faktist inte dumt alls. Bara lite lagom.
   kramar och ha en fin helg fina Tina,
   <3

   Reply

Leave a Reply